Informaţii necesare pentru realizarea unei oferte tehnico-comerciale

1.Plan cu spatiile aferente (depozitari, preparări, bucatarie, spălare vesela) puse la dispoziţie. Planul, daca nu e in autocad ( de preferat) sa fie lizibil. Daca faceţi scanare după un desen realizat cu creionul, întăriţi liniile si cotele.

     a.locaţia de intrare a materialului prim
     b.locaţia de ieşire a alimentului gătit(oficiul)
     c.locaţia de intrare a personalului
     d.locaţia de intrare a consumatorului

2.Tipul de bucătărie (restaurant, cantina, pensiune, catering, fastfood, pizzerie, patiserie, cofetărie, etc.)
3.Numărul de locuri la masa (de porţii preconizate.
4.Tipul de meniu (fix, a la carte);
5.Alimentare (gaz, electric’380 V trifazic);
6.Tipul de servire (prin ospătari, autoservire, livrare)
7.Tipul de vesela (porţelan sau unica folosinţa)
8.Preferinţe exprimate de beneficiar in legătura cu echipamentele suplimentare dorite (cuptor cu convecţie, utilare bar, pizzerie adiţional fata de bucătărie)
9.Preferinţe exprimate de beneficiar in legătura cu echiparea unei spălătorii

     a.Alimentare : 380 V,gaz, abur
     b.Cantitatea de rufe care vor fi spalate zilnic(tura normala de 8 ore)
     c.Se doreste uscare rufelor dupa spalare?
     d.Se doreste utilarea cu calandru de calcat a rufelor( cu/fara uscare)?
     e.Se doreste utilarea cu presa de calcat a rufelor?

Modele de proiect